El curt «Un lugar», produït en col·laboració amb l'UJI, resulta preseleccionat per als Premis Goya

30/10/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El curtmetratge Un lugar, dirigit per Iván Fernández de Córdoba i coproduït en col·laboració amb el Laboratori de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I (LABCOM), ha sigut preseleccionat per a la 32 edició dels Premis Goya en la categoria de curtmetratge de ficció. En total han sigut seleccionats 35 curtmetratges, dels quals quinze competiran en la categoria de ficció. Aquests curtmetratges podran ser votats en les pròximes setmanes per tots els acadèmics per a decidir els que, finalment, optaran als Premis Goya.

Amb més de 30 premis i més de 100 seleccions, Un lugar ha estat present en cinc continents i en multitud de ciutats i països. Des d'Àsia (Corea del Sud, Iran, Dubai, Malàisia, Nepal) fins als Estats Units, passant per Amèrica Llatina (Argentina, Brasil, Perú, Veneçuela, Mèxic, Colòmbia), Àfrica (Uganda, el Marroc) i Europa (Alemanya, Sèrbia, Anglaterra, Polònia, Itàlia), el curtmetratge Un lugar s'ha alçat amb premis en festivals tan importants com el Festival de Sant Sebastià en la secció per a projectes en 4K, i ha estat present en festivals de projecció internacional dins del circuit de Festivals Nacionals com el Festival d'Aguilar de Campoo. A més, ha rebut premis per a totes les disciplines: millor curtmetratge, millor direcció, millor guió, millor música, millor fotografia, i els seus actors han estat guardonats amb premis per les seues brillants actuacions en diversos festivals. 

Actualment l'equip tècnic i artístic del curtmetratge es troba embarcat en la postproducció d'un llargmetratge rodat a Navarra que compta amb la col·laboració del LABCOM i part de l'equip són graduats en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions