Dos professors de l’UJI participen en el Primer Fòrum Internacional del Disseny

11/10/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els professors de la Universitat Jaume I Joaquín A. Martínez Moya, del Departament d'Enginyeria de Sistemes i Disseny, i Beatriz Irún Molina, del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting, han participat en el Primer Fòrum Internacional del Disseny, organitzat per Connectworld International Education i el Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Madrid. 

En l'acte va participar una nodrida representació xinesa en la qual estaven presents nombrosos dissenyadors procedents de diferents províncies com Zheijiang, Beijing i Taiwan, així com el promotor del fòrum, la institució xinesa IDS (International Design Center) i membres de la Taiwan National Association of Interior Designers, Hangzhou Xiyou Education and Technology Company Ltd i de Feng Chia University de Taipei. 

Durant el Fòrum es van presentar diferents treballs en l'àmbit del disseny, així com diferents propostes presentades en la Fira Internacional del Disseny Interior 2017 de Taiwan i el llibre Voice for Chinese Design 2017.  L'arquitecte tècnic i emprenedor Víctor Moreno va presentar els seus treballs en Concept Design, interiorisme comercial i imatge de marca, i va valorar el gran potencial dels arquitectes tècnics en el desenvolupament de projectes tècnics en l'àmbit de l'interiorisme. Per la seua banda el professor de l’UJI Martínez-Moya va exposar el seu treball «Physical scale models as diffusion tools of disappeared heritage», desenvolupat juntament amb els seus companys Jaume Gual i María Jesús Máñez, sobre les seues recerques en el camp del patrimoni arquitectònic i el disseny inclusiu. 

Aquest fòrum s'emmarca dins de les accions que està desenvolupant la Universitat Jaume I per a enfortir les seues relacions amb altres universitats i centres d’investigació xinesos. Les relacions d'Arquitectura Tècnica amb el mercat xinès s'estan consolidant, sent freqüents la participació de professorat en els fòrums xinesos sobre aquest tema. De fet, el professor Martínez-Moya viatjarà al 4th Central Xina International Science Seminar que tindrà lloc a la ciutat de Jingdezhen del 18 al 23 d'aquest mes, convidat pel govern xinès.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions