El curt «Un lugar», produït en col·laboració amb el LABCOM de l’UJI, acumula més de trenta premis en el seu primer any de recorregut per festivals

03/10/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El curtmetratge Un lugar, dirigit per Ivan Fernández de Córdoba i  coproduït en col·laboració amb el Laboratori de Comunicació de la Universitat Jaume I (LABCOM) ha superat el seu primer any de vida aconseguint un gran ventall de premis i seleccions per tot el món.

Amb més de 30 premis i més de 100 seleccions, Un lugar ha estat present en cinc continents i en multitud de ciutats i països. Des d'Àsia (Corea del Sud, Iran, Dubai, Malàisia, Nepal) fins als Estats Units, passant per Amèrica Llatina (Argentina, Brasil, Perú, Veneçuela, Mèxic, Colòmbia), Àfrica (Uganda, el Marroc) i Europa (Alemanya, Sèrbia, Anglaterra, Polònia, Itàlia), el curtmetratge Un lugar s'ha alçat amb premis en festivals tan importants com el Festival de Sant Sebastià en la secció per a projectes en 4K, i ha estat present en festivals de projecció internacional dins del circuit de Festivals Nacionals com el Festival d'Aguilar de Campoo. A més, ha rebut premis per a totes les disciplines: millor curtmetratge, millor direcció, millor guió, millor música, millor fotografia, i els seus actors han estat guardonats amb premis per les seues brillants actuacions en diversos festivals. 

Actualment l'equip tècnic i artístic del curtmetratge es troba embarcat en la postproducció d'un llargmetratge rodat a Navarra que compta amb la col·laboració del LABCOM i part de l'equip són graduats en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions