El Servei d’Esports de l’UJI ofereix formació en primers auxilis, nutrició, carreres d’orientació, Pilates i entrenament personal

26/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d’Esports de la Universitat Jaume I inicia el pròxim mes d’octubre cinc cursos de formació dins de l’oferta del primer semestre, que abordaran les temàtiques de primers auxilis, nutrició, carreres d’orientació a la natura, instructor de Pilates i entrenador personal.

El «Curs d’atenció inicial i primers auxilis en proves esportives» tindrà lloc del 17 al 31 d’octubre i dotarà als assistents d’una formació en primers auxilis que els permetrà aplicar tècniques senzilles amb les quals afrontar lesions comunes que es produeixen durant les proves esportives.

La proposta formativa «Nutriversitat» consistirà en un conjunt de tres tallers, que es poden fer per separat i que es realitzaran el 17 d’octubre, el 21 de novembre i el 30 de gener. En el primer, els assistents elaboraran una llista de la compra per a tenir un rebost saludable. El segon taller abordarà la importància de saber treure la informació de l’etiquetatge dels aliments. En l’últim, s’elaborarà un menú diari amb els aliments que cal menjar al llarg de la setmana.

Del 20 d’octubre al 3 de novembre tindrà lloc el «Curs de carreres d’orientació a la natura» en el qual es dotarà als assistents dels coneixements i continguts necessaris per a poder practicar i concloure amb èxit una carrera d’orientació, rogaining, etc. o per a aplicar-los a altres activitats en la natura con el senderisme, raids d’aventura i altres activitats que es desenvolupen en el medi natural.

Dins de l’oferta formativa també s’ofereix el «Curs d’instructor de Pilates ‘Matwork’», que es durà a terme del 21 d’octubre al 24 de febrer, en el qual es formaran practicants esportius d’aquesta activitat perquè puguen dirigir classes grupals o individuals i estructurar classes amb els diferents materials i tècniques del Pilates.

Finalment, el «Curs d’entrenador personal», que tindrà lloc del 21 d’octubre al 24 de febrer, oferirà les pautes necessàries per a ser prescriptors d’entrenament i entrar en un sector de màxima demanda laboral.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions