El Paranimf inicia el curs amb el premiat espectacle de dansa i circ «inTarsi»

13/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Paranimf de la Universitat Jaume I arranca la programació de tardor aquest divendres 15 de setembre, a les 20 hores, amb la representació de l'espectacle de dansa i circ per a tots els públics inTarsi, de la companyia de circ eia i Jordi Aspa. Aquesta obra ha sigut nominada als Premis Max 2017 dins de les categories d'Espectacle Revelació, Millor Autoria Revelació i Millor Coreografia; a més de rebre el premi especial del jurat dels premis Zirkolika de Catalunya 2016.

inTarsi és un circ en continu moviment, un espectacle reflexiu i visceral, una invitació a compartir una experiència humana. Quatre acròbates, entre proesa i bogeria, porten als espectadors a un univers habitat per fragments de vida. La solitud, el fet de compartir, de conviure, són part del viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i, sobretot, les arts del circ (equilibrisme acrobàtic, banquina, mini-trampolí, bàscula). Amb un humor tendre, els quatre personatges investiguen al voltant d'uns elements escenogràfics continua metamorfosis.

Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini y Eduardo Lucas són els intèrprets d'aquesta peça, que compta amb la direcció musical de Cristiano Della Monica; la coreografia de Michelle Man; el disseny de llums de Sarah Filmer “Sankey” i el vestuari de Fanny Fredouelle i Rosa Crehuet.

Les entrades poden adquirir-se en la web www.paranimf.uji.es i en taquilla els dimarts d'11 a 13 hores i de 16 a 18 hores; dues hores abans dels espectacles de teatre, música i dansa, i mitja hora abans de les projeccions de cinema.

Programa i entrades

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions