El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials de l’UJI dóna la benvinguda als estudiants d'aquest curs acadèmic

08/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials ha donat la benvinguda als estudiants d'aquest curs acadèmic en un acte al qual han assistit el director, Joaquín Huerta, i alguns dels professors d'aquest programa. 

El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials, reconegut com el segon millor màster de tecnologia en 2017 pel rànquing d'El Mundo i avalat per la Comissió Europea com un dels programes de major excel·lència a Europa, inicia la que serà la seua onzena edició amb 12 estudiants a Castelló i 15 que comencen a Lisboa. Al llarg de la seua existència el màster ha comptat amb professorat internacional i ha acollit estudiantat de tots els continents. Concretament, aquest curs els estudiants procedeixen d'Egipte, Etiòpia, Nepal, Indonèsia, Argentina, Alemanya, Regne Unit i Espanya. 

Es tracta d'un màster oficial de 90 ECTS que s'imparteix en anglès i de forma conjunta per la Universitat Jaume I, la Universitat de Nova Lisboa (Portugal) i la Universitat de Münster (Alemanya), en el qual els alumnes estudiaran temes relacionats amb les ciències geoespacials, anàlisis i visualització de dades, sistemes d'informació geogràfica, serveis web i aplicacions per a mòbils, entre altres.

Durant el pròxim mes d'octubre s'obrirà el termini per a seleccionar els nous candidats becats per al curs acadèmic 2018/2019. A més de les beques que subvenciona la Comissió Europea, el termini de sol·licitud de les quals acaba el 15 de gener de 2018, el Màster també disposa de beques nacionals i ajudes pròpies per a les quals el període de selecció de candidats nacionals i internacionals està obert fins a juliol de 2018. 

Més informació en: http://www.mastergeotech.info  // http://www.uji.es/estudis/oferta/base/masters/actual/centre/estce/geoespacial-2013/   

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions