Els alumnes de grau i postgrau de l’UJI podran realitzar pràctiques curriculars i extracurriculars en la Subdelegació del Govern

07/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  conveni-subdelegacio CONVENI_SUBDELEGACIO_17DLL34_in

    FOTO: Damián Llorens

El Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials ha signat un nou conveni de col·laboració amb la Universitat Jaume I perquè l'alumnat de l'UJI puga realitzar pràctiques externes, curriculars i extracurriculars, en la Subdelegació del Govern a Castelló. Com a novetat, a partir d'aquest curs podran realitzar les seues pràctiques en la Subdelegació els alumnes de postgrau, a més dels de grau. 

En l'acte de lliurament del conveni, han estat presents el rector de l’UJI, Vicent Climent; el subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, i la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín. 

El subdelegat del Govern a Castelló ha mostrat la seua satisfacció per la renovació d'aquest conveni, que han signat ambdues administracions des de 1998 i que «ha permès que més de 200 alumnes de l’UJI hagen realitzat pràctiques en la Subdelegació». 

Per la seua banda, el rector ha explicat que «l’UJI no seria el que és si no tinguera el suport d'altres administracions, com la Subdelegació». «És fonamental que els nostres estudiants puguen realitzar les seues pràctiques en aquesta i altres institucions per a completar la seua formació acadèmica i per això volem agrair la predisposició de la Subdelegació del Govern», ha afegit.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions