Empreses d’Espaitec participen a l’UJI en una jornada per a afavorir la relació entre companyies i inversors promoguda per Bolsa Valencia

25/07/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació General de la Universitat Jaume I ha organitzat a Espaitec una jornada informativa sobre el programa de formació «Entorn de premercat» promogut per Bolsa Valencia i Big Ban Angels. La jornada, exclusiva per a les empreses instal·lades i vinculades a Espaitec, ha comptat amb la participació de Vicente Olmos, president executiu de Bolsa Valencia, i Álvaro Castro, director de Mercat de Bolsa Valencia.

El programa té com a principal finalitat proporcionar a les empreses formació sobre els mercats de valors i facilitar la relació de contacte entre empreses i inversors. Durant el programa, les empreses treballen en un entorn que emula el que seria el Mercat Alternatiu Borsari (MAB), encara que no estan sotmeses legalment a cap obligació del mercat. Es dirigeix principalment a empreses amb potencial de creixement que en un termini de tres anys tinguen pensat eixir a cotitzar al MAB.

En la jornada han participat vuit empreses d'Espaitec que en l'actualitat operen en el sector de les fintech, la salut o les noves tecnologies de la comunicació i les telecomunicacions. Entre els avantatges d'aquesta forma de finançament, les empreses que cotitzen en el Mercat Alternatiu Borsari habitualment tenen millors condicions de finançament bancari i facilitats d'accés al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF), una altra alternativa de finançament aliè al finançament bancari. L'empresa Soluciones Cuatroochenta ha sigut una de les empreses seleccionades per a participar en aquest programa durant 2017.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions