L’UJI organitza diversos cursos zero per a afavorir la transició entre la secundària i la universitat per a l’alumnat de nou ingrés

25/07/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha organitzat diversos cursos zero en distints graus per a afavorir la transició entre la secundària i la universitat. Les classes es desenvoluparan la primera setmana de setembre, abans del començament del curs acadèmic 2017-2018.

El Departament de Finances i Comptabilitat ha organitzat un curs zero sobre matemàtiques i comptabilitat, que es realitzarà de l’1 al 8 de setembre en horari de matí. La formació està dirigida a l’estudiantat de nou ingrés en els graus en Administració d’Empreses; Finances i Comptabilitat; Economia i el nou doble Grau en Administració d’Empreses i Dret. Els cursos s’impartiran en l’aula JB2003AA de la Facultat de Ciències Econòmiques i Jurídiques. La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari en la pàgina https://goo.gl/6GH48c. A més, l’alumnat té possibilitat d’obtenir 1,5 crèdits optatius per cadascun dels cursos si supera la formació.

D'altra banda, des de l'Espai Jurídic d’Estudis Laborals, amb la col·laboració del Consell de l’Estudiantat i l’Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques, han organitzat dos cursos zero sobre el Grau en Dret  i sobre el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans per a l’alumnat de nou ingrés en aquestes titulacions. L’objectiu és familiaritzar-se amb els plans d’estudi (classes, exàmens, organització, etc.) i altres aspectes de les disciplines com ara la recerca de jurisprudència, la bibliografia jurídica, les noves tendències en recursos humans o tècniques per a parlar en públic. Les classes es desenvoluparan del 4 al 6 de setembre en horari de matí i es pot obtenir un crèdit ECTS. Les inscripcions es poden realitzar en la pàgina https://goo.gl/uWc1i5.

Per últim, la Facultat de Ciències de Salut ha organitzat un curs zero per a l’alumnat del Grau en Psicologia que es desenvoluparà del 4 al 7 de setembre en l’aula HD0216AI en horari de 10.30 a 14 hores. La formació, centrada en la metodologia, servirà de preparació per a cursar les assignatures d’aquesta àrea, amb l’objectiu de reforçar coneixements bàsics sobre mètodes d’investigació i anàlisi de dades (estadística descriptiva, probabilitat, estadística diferencial). La matrícula es pot realitzar en la pàgina http://preinscripcio.uji.es/.

Informació detallada de cada curs: 

http://www.uji.es/perfils/estudiantat/v2/nou-estudiantat/grau/matricula/coneixer/cursoszero/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions