L’UJI i Iberdrola impulsaran un curs sobre la petjada de carboni en organitzacions El curs s'impartirà a distància i de forma gratuïta en la plataforma mooc.uji.es 

25/07/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I i Iberdrola han subscrit un conveni per col·laborar conjuntament en l'engegada del curs «Càlcul i compensació de la petjada de carboni en organitzacions». 

Aquesta primera edició del curs serà impartida a través de la plataforma en línia MOOC de la universitat (http://mooc.uji.es/). Els seus continguts estaran orientats a explicar què és la petjada de carboni i la seua importància, així com aprendre a calcular-la en les organitzacions emprant les diferents eines disponibles i a desenvolupar el marc estratègic per a gestionar les emissions de carboni i integrar la gestió del carboni en les pràctiques empresarials. 

Durant la signatura del conveni, el director de la central tèrmica de cicle combinat de Castelló, Pablo Pirles, ha destacat que és una satisfacció poder col·laborar una vegada més amb la Universitat Jaume I. «En aquesta ocasió la nostra col·laboració està vinculada a un curs relacionat amb la lluita contra el canvi climàtic i la conscienciació sobre la reducció de gasos d'efecte hivernacle, aspectes amb els quals Iberdrola se sent totalment alineada», ha afegit.

Per la seua banda, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha agraït a Iberdrola aquesta nova col·laboració amb la qual, a més de difondre coneixement, també s'aposta per la preservació del planeta. «És de vital importància que el ciutadà siga coneixedor de la petjada de carboni que implica realitzar qualsevol tasca en el seu quefer diari i de la necessitat de conservar el medi ambient», ha apuntat Climent. 

A l'acte també han assistit el cap de gestió de l'Explotació de la central tèrmica de cicle combinat de Castelló, Marcos Zambrana; el vicerector d'Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner, i Enrique Belenguer, director del MOOC.

Fotografies

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions