«Greenflight» de Joan Esteban és el projecte guanyador de l'edició 2017 del programa Santander YUZZ de la Universitat Jaume I

03/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els yuzzers de l’UJI han presentat els seus projectes als membres del jurat format per José Miguel Lorente, director d'Institucions de la Territorial de València i Murcia del Banco Santander; María Ripollés, de la Universitat Jaume I; José Luis Mansó, de SECOT (Voluntariat Sènior d'Assessorament Empresarial); Samuel Díaz, guanyador de la primera edició del programa Yuzz en l’UJI com a representant del Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i la coordinadora del Centre Yuzz Universitat Jaume I, Laura Martínez.

La presentació també ha comptat amb la participació de la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín. Catorze han sigut els projectes que han finalitzat el període de formació de cinc mesos del Programa Santander Yuzz Universitat Jaume I i que han obtingut el diploma acreditatiu de la seua participació i formació dins del programa: «Wattamelon» de Diego Alegre i Eloy Martín; «Greenflight» de Joan Esteban; «B-Wave» de Rubén Victoria i Macarena Blasco; «Meitpro» de Martín Sanchez; «The tender bot» de Oleksandr Pryshchepa; «Estudios Goliat» de David Molés i Enrique Medina; «Acadia» de Lydia Martínez; «Podium» de Víctor Meliá i Iratxe Pascual; «Hubnix Project» de Jesús Marín; «Social experience» de Miriam Llorens; «Tubot» de Majd Kassawat; «Tap&go» de Carlos Gil; «Yesmoto» de David Berbel i «Touristtrack» de Sara Gargallo i Guillermo Miró. 

El projecte guanyador d'aquesta edició 2017 del Centre Yuzz Universitat Jaume I ha sigut «Greenflight» de Joan Esteban, que ha obtingut una plaça per a viatjar a Silicon Valley juntament amb altres 48 joves emprenedors del país i passa a la fase nacional on competirà per un dels tres premis de 10.000, 20.000 i 30.000 euros. L'objectiu d'aquesta experiència per al guanyador del Centre YUZZ UJI és inspirar i potenciar a joves emprenedors per a accelerar el desenvolupament dels seus projectes, brindant-los connexions per a la internacionalització i la cerca de finançament. El programa inclou visites a empreses com Google, LinkedIn o Facebook i conferències en prestigioses universitats com Berkeley o Stanford. 

El jurat també ha nomenat al segon i tercer finalista als projectes «Yesmoto» de David Berbel i «Meitpro» de Martín Sánchez. El projecte «Acadia» de Lydia Martínez ha sigut seleccionat com a finalista per al premi YUZZ Emprenedoria Femenina i el projecte «Meitpro» de Martín Sánchez també ha sigut seleccionat com a finalista per al premi YUZZ Innovació Tecnologia Disruptiva. 

L'objectiu del Programa Santander Yuzz Universitat Jaume I es va iniciar al gener de 2017 i des de l'inici els yuzzers han rebut formació i han treballat amb els seus mentors de SECOT, a més de compartir experiències, per a madurar les seues idees i presentar el seu pla de negoci. El programa està dirigit pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i compta amb el patrocini de Banco Santander, a través de Santander Universidades, en col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions