El rànquing d'«El Mundo» destaca sis màsters de la Jaume I entre els 250 millors d'Espanya

27/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Sis dels màsters de la Universitat Jaume I apareixen en el rànquing dels 250 millors màsters d'Espanya publicat pel periòdic El Mundo. La guia arreplega 50 especialitats de postgrau i les cinc millors entitats on s'imparteixen, posicionant a l'UJI com la segona universitat valenciana en aquest rànquing.

Concretament, entre els postgraus de l’UJI millor valorats està el Màster Erasmus Mundus en Tecnologia Geoespacial que, respecte a l'any anterior, ha pujat del tercer al segon lloc en l'especialitat d'Informàtica, i el Màster en Intervenció i Mediació Familiar, que passa del cinquè al quart lloc en l'especialitat de Psicologia Grupal dins de l'àmbit de la Salut. 

També estan entre els millor classificats el Màster en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament, que es consolida en la tercera posició dins de l'especialitat de Ciències Socials-Cooperació. Per la seua banda, el Màster en Química Sostenible, interuniversitari amb la Politècnica de València, Universitat de València i Universitat d'Extremadura, manté la quarta posició en la categoria de Medi Ambient-Impacte Ambiental, i el Màster en Química Teòrica, de caràcter interuniversitari i coordinat per l'Autònoma de Madrid, que continua en tercera posició en l'especialitat de Ciència i Tecnologia.

Finalment, el Màster en Prevenció de Riscos Laborals segueix entre els més destacats en l'especialitat de Treball, en la cinquena posició. 

Els màsters del rànquing d'El Mundo han sigut seleccionats entre més d'un miler de postgraus de l'àmbit estatal per part de més de 800 especialistes, professorat, estudiantat, antic alumnat i empreses col·laboradores sobre la base de 25 criteris com ara el prestigi del professorat, la relació qualitat/preu, els crèdits pràctics en empreses o l'índex d'inserció laboral.
 

Rànquing

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions