L'antic estudiant de l’UJI Joan Montesinos posa cara a la campanya contra el VIH a Regne Unit

30/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Joan Montesinos, titulat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I, forma part de la campanya nacional anglesa It starts with me, organitzada per l'ONG Terrence Higgins Trust per a conscienciar de l'ús del preservatiu com a prevenció del VIH. 

Montesinos, que compta amb diversos curtmetratges LGTB desenvolupats a Manchester, prepara per a 2018 un curtmetratge documental sobre George Hawknees, un jove anglès que amb 19 anys va ser diagnosticat amb el virus. Ara, amb 22, Hawknees prepara fundar una ONG centrada a educar a gent jove per a evitar contagis. Positive, el títol d'aquest projecte, mostrarà el procés de creació d'aquesta ONG i la importància de l'educació sexual a certes edats. 

A curt termini, a la fi d'aquest mateix any, Montesinos estrenarà dos projectes: Live, un curtmetratge experimental gravat amb un telèfon mòbil; i In my life un curt documental que explora la importància de la lluita per mantenir els drets LGTB en la societat actual.

Montesinos, que treballa sota la marca Sapic Productions, porta en el país anglès des que va finalitzar els seus estudis universitaris a l’UJI. En quatre anys ha treballat per la visibilitat LGTB produint i dirigint tres curtmetratges els quals han sigut seleccionats en diversos festivals internacionals de cinema.

Més informació sobre els projectes

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions