El programa de Vox UJI Ràdio «Hablemos de historia» entrevista al professor David Rieff Al llarg del programa es conversarà sobre el seu llibre «In Praise of Forgetting. Historical Memory and its Ironies»

20/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa de Vox UJI Ràdio «Hablemos de historia» despedeix la temporada entrevistant el dijous 22 de juny de 2017 al professor i membre del New York Institute for the Humanities de la Universitat de Nova York David Rieff amb qui es conversarà sobre el seu llibre titulat In Praise of Forgetting. Historical Memory and its Ironies.

David Rieff complementa la seua formació d'historiador amb la de periodista. A la dècada de 1990 va cobrir la informació de nombrosos conflictes arreu el món,  tant en Africa (Rwanda, Burundi, Congo, Liberia) com als Balcans (Bosnia i Kosovo). Les seues obres aporten una perspectiva crítica sobre la política internacional dels Estats Units i un anàlisi crític del paper que juguen les ONG's. Amb eixa mateixa perspectiva no exenta de polèmica s'endinsa en el paper que juga la memòria històrica en els conflictes contemporanis.

«Hablemos de historia» es presenta com un espai de debat acadèmic en el qual es convida a especialistes de prestigi amb els quals es planteja un intercanvi d'idees sobre els temes històrics tractats en publicacions dels propis convidats.

El programa estarà disponible en la radioteca de Vox UJI Ràdio en www.radio.uji.es després de la seua emissió el pròxim 22 de juny. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions