La investigadora de l’UJI Adriana Mira participa en un acte a la Casa Real com a representant espanyola de l'àmbit científic

05/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La investigadora del Laboratori de Psicologia i Tecnologia (Labpsitec) de la Universitat Jaume I de Castelló, Adriana Mira Pastor, ha participat com a convidada en l'esmorzar oferit per ses majestats els reis en honor del president de Costa Rica al Palau Reial de Madrid. A l'acte van ser convidades personalitats de tot Espanya, en representació de diferents àmbits culturals i científics.

Adriana Mira va aconseguir, fa poc més d'un any, un dels tres projectes d'R+D per a joves investigadors que s'han concedit a l'Àrea de Psicologia per a tot Espanya. Aquest tipus de projectes tenen com a finalitat finançar l'execució d'estudis de recerca dirigits per investigadors joves amb trajectòries científiques prometedores, facilitant d'aquesta manera l'inici en la direcció de projectes. La investigadora també ha rebut recentment el «Premi Joves Investigadors» de Banco Santander en la convocatòria 2016.

Vídeo del canal oficial de la Casa de Sa Majestat el Rei a YouTube

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions