L'UJI continuarà formant estudiants de la universitat xinesa de Shandong

05/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I i la Shandong Youth University of Political Science han signat un acord per a renovar la col·laboració entre ambdues universitats, per tal que els alumnes de la universitat xinesa puguen continuar realitzant el programa «Aprèn espanyol a l'UJI».

Aquest acord s'emmarca en la política d'internacionalització de l'UJI, que promociona l'apropament a universitats asiàtiques, principalment xineses, i estarà vigent durant tres anys i el curs vinent es durà a terme des de l'1 de setembre de 2017 fins al 30 de juny de 2018. Els alumnes de Shandong ja han realitzat estades a l'UJI en els dos anys anteriors.

El programa «Aprèn espanyol a l'UJI» facilita un apropament dels estudiants de Shandong a la llengua i cultura espanyoles, alhora que es combinen cursos impartits en anglès per a millorar les seues habilitats i coneixements internacionals. Com que en la seua estada a l'UJI tracten assignatures del seu grau, aquest any se'ls reconeixerà com un curs en la seua universitat de procedència.

El programa inclou seminaris acadèmics impartits per professors universitaris de l'UJI, que poden ser intensius o semiintensius. A més, es realitzaran visites turístiques per municipis com ara Morella, Tarragona o Peníscola, i activitats amb estudiants espanyols, com ara visionat de pel·lícules, cursos de cuina o les festes de la Magdalena i Setmana Santa amb el grup ESN/AEGEE.

Els encarregats de firmar aquest conveni han sigut Inmaculada Fortanet, vicerectora d'Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme de l'UJI, i Gao Feng, vicepresident de la Shandong Youth University of Political Science. En la reunió, a més, es va tractar la possibilitat d'establir altres col·laboracions entre ambdues entitats.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions