L’UJI i l’empresa Ilerimplant creen la Càtedra GMI Dental Science La nova càtedra promourà la docència, recerca i innovació en l’àmbit de l’odontologia

12/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I i l’empresa GMI Ilerimplant Group han signat un conveni de col·laboració per a la creació de la Càtedra GMI Dental Science de l’UJI. Aquesta càtedra promourà la docència, la recerca i la innovació en l’àmbit de l’odontologia.

La nova càtedra estarà dirigida pel catedràtic del Departament de Sistemes Industrials i Disseny de l’UJI Julio Suay Antón, qui continuarà la línia de recerca iniciada entre la Universitat i Ilerimplant amb la qual s’han aconseguit dues patents. A més, la Càtedra GMI Dental Science, que naix amb un marcat caràcter multidisciplinari, té entre les seues prioritats promoure la docència i la formació de postgrau en línia en l’àmbit de l’odontologia a escala internacional.

El rector de l’UJI, Vicent Climent, ha mostrat la seua satisfacció perquè la creació d’aquesta nova càtedra «és fruit d’una col·laboració consolidada durant molts anys entre ambdues entitats i  ens permetrà no només continuar innovant, sinó també cobrir la necessitat formativa dels professionals odontològics». 

Antonio Coso, administrador de GMI i encarregat de signar el conveni al costat del rector de l’UJI, ha destacat que amb la creació de la càtedra s’obri una nova etapa en aquesta col·laboració. Per la seua part, Josep Gatell, també administrador de GMI, ha coincidit a subratllar la importància d’oferir formació de caràcter universitari als professionals de l’odontologia. «És important perquè sobretot es tracta de formació amb una projecció internacional indiscutible, ja que esperem tenir estudiants de molts països».

A la firma d’aquest conveni també han assistit Miguel Angel Moliner, vicerector d’Economia i PAS; Julio Suay Antón, director de la Càtedra; Ismael Rodrigo, director de l’OCIT, i Jaime Franco, director d’R+D i comerç exterior de GMI Ilerimplant.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions