El professor de l'UJI Santiago Fortuño participa com a membre del jurat en els Premis de la Crítica Literària Valenciana

02/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El catedràtic de Literatura Espanyola de la Universitat Jaume I Santiago Fortuño Llorens ha participat com a membre del jurat dels XXXVI Premis de la Crítica Literària Valenciana que es van decidir el passat 20 de maig a la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Santiago Fortuño també va participar en la taula redona titulada «La crítica literària d’avui» celebrada el divendres 19 de maig en la mateixa universitat. 

Aquests guardons, convocats per l'Associació Valenciana d'Escriptors i Crítics Literaris, es classifiquen en les modalitats de narrativa, assaig, poesia i literatura dramàtica. Al setembre, se celebrarà la cerimònia de lliurament dels premis als guanyadors en cadascuna de les modalitats, els quals rebran una estatueta de l'escultor Cándido Solaz. 

En aquesta edició els escriptors guardonats han sigut Antonio Cabrera, Agustín Pérez Leal, Javier Sahuquillo, Jesús Zomeño, Antonio Ariño i Juan Romero en les modalitats de Literatura Dramàtica, Assaig i Crítica, Narrativa i Poesia, respectivament.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions