Agents finalitzen la segona edició del curs de la Càtedra de Mediació Policial de l'UJI

31/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I, la Policia Local i l’Ivaspe han clausurat la segona edició del Curs de Formació Continua en Mediació Policial, impulsat de forma coordinada pels tres organismes. El curs, amb més de 100 hores de formació tant presencial com en línia, ha comptat amb alumnat procedent del País Basc, Canàries, Madrid o Colòmbia, a més de diferents punts de la Comunitat.

L’alumnat ha pogut adquirir coneixements en diverses matèries com ara les diferents escoles de mediació, la gestió de la diversitat, la motivació i, fins i tot, ha pogut participar en un joc de rol perquè els agents visqueren l'experiència de generar relacions de convivència i d'exercir com a mediadors policials.

La directora de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l’UJI, Carmen Lázaro; el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo; l'intendent general cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, i la inspectora responsable de la Unitat de Mediació Policial, Rosana Gallardo, han lliurat els diplomes en la clausura del curs.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions