L’UJI signa un conveni de col·laboració amb la Universitat Pedagògica Nacional de la República Democràtica del Congo 

01/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló, i la Universitat Pedagògica Nacional de la República Democràtica del Congo han signat un acord de col·laboració científica per a realitzar recerques conjuntes. 

En concret, serà la Unitat de Recerca en Psicopatologies i el Grup Meicri de l’UJI, en el marc del Programa de Doctorat en Educació, els dos departaments que treballaran conjuntament en activitats de formació, recerca científica i en la transferència de coneixements dins de l'àmbit de competència d'ambdues universitats, establint acords per a projectes específics. També portaran a terme accions que siguen considerades d'interès mutu, sempre tenint en compte la disponibilitat d'ambdues parts.

Els responsables d'aquesta col·laboració són, per part de la Universitat Jaume I, Odet Moliner García, del Grup Meicri i coordinadora responsable del programa. I per part de la Universitat Pedagògica Nacional, serà Joachim Mukau Ebwel, vicedegà de la Facultat de Psicologia i de Ciències de l'Educació i representant de la Unitat de Recerca en Psicopatologia en el centre interdisciplinari de la UPN.

La durada d'aquest acord és de cinc anys, a partir de la data d'inici del programa de doctorat. No obstant això, pot ser perllongat per acord comú abans de la finalització del programa. Les obligacions d'aquest acord no són econòmiques, i no compromet les entitats a aportar fons suplementaris.

El rector de l’UJI, Vicent Climent, i el representant de la UPN, Joaquim Mukau Ebwel, s'han reunit aquest matí per a abordar els detalls d'aquesta col·laboració i han mostrat la seua satisfacció per aquest acord.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions