L'Associació Espanyola d'Esports Col·lectius distingeix el professor de l’UJI Òscar Chiva-Bartoll amb el Premi Pedagogia de l’Esport

15/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El professor del Departament d'Educació de la Universitat Jaume I, Òscar Chiva-Bartoll, ha sigut guardonat amb el Premi Pedagogia de l’Esport, en la seua quarta edició. Una distinció que li atorgà l'Associació Espanyola d'Esports Col·lectius en el marc del V Congrés Internacional d'Activitat Física i Esport, que ha tingut lloc a Saragossa.

Aquest premi s’atorga anualment a l'acadèmic que el jurat considera que ha realitzat una major aportació al camp de la pedagogia de l'esport, amb especial atenció a aquelles que incidisquen en el desenvolupament dels valors humans. El professor de l’UJI ha rebut el premi com a reconeixement pel seu treball d'aplicació i investigació educativa en l’àmbit de l’educació física en els darrers anys, una tasca que a través de mètodes com ara l'aprenentatge-servei procura atendre la responsabilitat social universitària des de la perspectiva docent.

Òscar Chiva-Bartoll és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de València i es va doctorar amb esment internacional per la Universitat Jaume I de Castelló. Ha cursat el Màster en Recerca i Intervenció en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per la Universitat de València i el Màster Interuniversitari en Ètica i Democràcia (Universitat Jaume I i Universitat de València), a més del Postgraduat Especialista en Gestió Esportiva de la Universitat Jaume I. Actualment co-coordina la xarxa d'Universitats Valencianes per a l'Aprenentatge-Servei (UVApS).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions