Cinc alumnes de l’UJI guanyen la tercera edició de l’Start Wars Lab amb una proposta per a controlar les incidències en les màquines de venda automàtica

17/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un grup de cinc alumnes de la Universitat Jaume I de Castelló ha sigut el guanyador de la tercera edició d’Start Wars Lab realitzada la passada setmana a Espacio Base, dins de la segona edició del «Pitch Day PostLAB», esdeveniment organitzat per Start Wars i Blast Off Partners. Els cinc grups participants, entre els quals hi havia diverses empreses de la Comunitat Valenciana, van presentar els seus projectes, desenvolupaments i idees innovadores davant un jurat compost per representants de la Universitat Jaume I, Espaitec, Lanzadera i BS Startup (Banco Sabadell).

La proposta «VendingOnTime» creada per Alberto González, Miguel Salas, Daniel Chía, Francisco Martínez i Héctor Cantos és un programari per al control d’incidències de màquines de venda automàtica, dins del paradigma de la Internet de les coses (loT) i amb la col·laboració del consumidor. Els quatre primers estudiants d’aquest grup formen part d’una iniciativa impulsada per professorat de l’UJI que imparteixen docència en tres assignatures del Grau en Enginyeria Informàtica (Iniciativa Empresarial, Taller d’Enginyeria del Programari i Mètodes Àgils).

En aquesta iniciativa docent es realitza un recorregut a través de tot el procés de generació d'una idea de negoci de base tecnològica, des de la generació de la idea, desenvolupament de pla d'empresa, anàlisi i disseny del producte fins a la implementació d'un primer PMV (producte mínim viable).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions