L’espectacle «Mulïer» s’ajorna davant la previsió de pluja a Castelló

25/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  ajornament-mulier Maduixa-Muler

    FOTO: Juan Gabriel Sanz

L’espectacle de dansa de carrer Mulïer de la companyia Maduixa previst per a dimecres 26 d’abril de 2017 a la plaça Hort dels Corders, organitzat per la Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Castelló amb motiu del Dia Mundial de la Dansa dins la programació de l’espai cultural Menador, s’ajorna per la previsió de pluja a la ciutat de Castelló durant aquesta jornada i es representarà el pròxim dimecres 3 de maig a les 20 hores.

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines que naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal incidint en la imatge, la poètica visual i la narració per arribar a la sensibilitat de l’espectador. Un muntatge amb el que es pretén investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment, la poesia, o la força i les emocions. Es tracta d’un homenatge a totes les dones que durant segles d’opressió han lluitat i continuen lluitant per a mantenir viu el seu jo salvatge i que reclamen el seu dret a ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.

La companyia Maduixa naix a Sueca l’any 2004 junt al seu creador Joan Santacreu amb creacions teatrals de sala i de carrer per a tots els públics. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions