Una quarantena d’alumnes participen en l’Olimpíada Agroalimentària i del Medi Natural de l’UJI

24/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Una quarantena d’alumnes de sis instituts de la província han participat dissabte 8 d’abril de 2017 en la segona edició de l’Olimpíada d’Agroalimentària i del Medi Natural que s’ha realitzat a la Universitat Jaume I de Castelló, amb l’objectiu d’estimular l’estudi d’aquests àmbits entre els més joves i premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica, així com convertir-se en lloc de trobada entre l’ensenyament secundari i la universitat.

Adreçada a l’estudiantat de secundària matriculat en algun moment en assignatures de Biologia, Ciències de la Terra i Mediambientals o Tecnologia Industrial, l’olimpíada s’ha inclòs dins d’una jornada en què s’ha parlat sobre el Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural, les competències que assoleix l’alumnat i les eixides professionals.

A més, s’ha realitzat una visita a les instal·lacions de la universitat pública de Castelló on l’estudiantat del Grau en Enginyeria Agroalimentària i Medi Rural realitza les seues pràctiques experimentals. I en col·laboració amb la Federació de Cooperatives Agràries, s’ha oferit un tast d’oli per als familiars i acompanyants de l’estudiantat que ha participat en l’olimpíada, organitzada per la Cooperativa Agrícola de Viver.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions