Vila-real i l’UJI crearan grups de treball per a implantar cursos d’especialització i màsters de l’àrea de salut i esports al Centre de Tecnificació Esportiva

03/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, han mantingut una reunió de treball per a avançar en la implantació de formació universitària vinculada a la salut i l'esport a la ciutat. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament i la Universitat Jaume I han acordat constituir grups de treball, formats per tècnics d'ambdues institucions, que comencen a treballar en la definició de cursos d'especialització, màsters propis i cursos d'estiu en aquestes matèries, que s'impartiran en les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva.

Per a començar a treballar en la definició de la nova oferta formativa de la Jaume I a Vila-real, la reunió mantinguda aquest matí al Rectorat de l’UJI s'ha saldat amb l'acord de constituir grups de treball formats per tècnics municipals de l'Àrea d'Esports i de la mateixa universitat, iniciativa que han valorat de forma molt positiva tant el rector com la vicerectora d’Estudis, Isabel García. «Des de la creació de la Càtedra d'Innovació Ceràmica, primer, i de Mediació Policial, després, a més de la ubicació de la seu de la Plana a Vila-real, la presència de l’UJI en la nostra ciutat és cada vegada major. Però volem que seguisca creixent i la implantació de formació universitària reglada, a través de cursos i màsters, és un pas importantíssim per a aconseguir-ho», ha indicat Benlloch.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions