La revista científica «Potestas» publica el seu darrer número en accés obert

07/03/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La revista científica Potestas. Estudios del Mundo Clásico e Historia del Arte de Publicacions de la Universitat Jaume I acaba de publicar el seu últim número, per primera vegada en accés obert des del primer moment. La publicació completa i tots els seus articles es poden consultar i descarregar en la pàgina web http://www.e-revistes.uji.es/index.php/potestas.

Potestas inicia amb aquest número 9 una segona època i tanca una primera etapa després de nou anys de fructífera existència. D'aquesta manera, la revista, que abans era editada pel Grup Europeu de Recerca Històrica Potestas, passa a ser publicada pel Departament d'Història, Geografia i Art de la Universitat Jaume I. Així mateix, Potestas es converteix en una revista electrònica semestral, els números de la qual seran publicats al juny i al desembre en la plataforma OJS.

Potestas. Estudios del Mundo Clásico e Historia del Arte és una publicació científica periòdica que ofereix recerques històriques centrades en l'anàlisi de les relacions entre la religió, la monarquia i el poder, del món clàssic al món modern. El seu objectiu consisteix en la divulgació de propostes rellevants per a la comunitat acadèmica internacional dins de les disciplines de la història i la història de l'Art. Per a això, al llarg dels seus nou anys d'existència ha complit el seu compromís de publicació de contribucions originals i d'alt contingut científic, seguint els paràmetres internacionals de la recerca en aquestes matèries.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions