L’UJI rep 3.000 estudiants de secundària durant les XXVI Jornades de Portes Obertes

23/02/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  portes-obertes Portes_Obertes_ESTCE_17DLL20_in

    FOTO: Damián LLorens

El campus del Riu Sec ha rebut la visita de 3.000 estudiants de secundària durant les XXVI Jornades de Portes Obertes celebrades els dies 7, 15 i 21 de febrer de 2017 en què els assistents han pogut conèixer de primera mà l’oferta formativa de la Universitat Jaume I. En aquesta ocasió, els estudiants han vingut de 58 centres de la província de Castelló i diferents municipis de la província de València com ara Sagunt, el Port de Sagunt, Benifairó de les Valls, el Puig i Puçol.

A més, a aquestes Jornades de Portes Obertes també ha assistit estudiantat a títol personal de les comarques de Tarragona, Conca, València, Albacete, Alacant i alumnat de batxillerat de París.

Enguany les titulacions que més assistents han congregat han sigut les de Ciències de la Salut, Comunicació, Videojocs, Criminologia, Dret i Mestre en les seues dues modalitats.

La Jornada de Portes Obertes és una activitat que es duu a terme a la Universitat Jaume I tots els anys i s'inclou dins de l'àmbit de treball de transició de secundària a la universitat, amb l'objectiu de donar a conèixer l'UJI als estudiants de secundària  i presentar els diferents graus que s'hi imparteixen.

Imatges de la jornada

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions