Alumnat de Periodisme i Publicitat de l’UJI visita el Congrés dels Diputats

27/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Alumnat dels graus en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I de Castelló, acompanyats pel vicedegà de Periodisme, Hugo Doménech, i el professor de Comunicació Política, Pablo López Rabadán, han realitzat durant aquesta setmana una visita acadèmica al Congrés dels Diputats a Madrid.

Els quaranta-cinc alumnes de l’assignatura de Comunicació Política ha realitzat un recorregut per aquest edifici, que ha inclòs la part històrica institucional, com ara l’hemicicle i el Saló dels Passos Perduts, i les instal·lacions dels grups parlamentaris i els espais reservats als mitjans de comunicació, així com la sala de premsa o les sales on treballen les comissions parlamentàries.

L’estudiantat ha pogut conèixer, de forma directa, l’activitat parlamentària i periodística intercanviant impressions amb els professionals d’ambdós àmbits. La visita s’ha pogut realitzar mitjançant la invitació del Grup Mixte i ha comptat amb la participació directa de la diputada de Compromís per Castelló, Marta Sorlí, i de l’assessor de comunicació, Edgar Bort, antic alumne de la universitat pública de Castelló.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions