El Consell de l’Estudiantat organitza la primera Lliga Interna de Debat de l’UJI Els guanyadors representaran la Universitat en la Lliga de la Xarxa Vives

19/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de l'Estudiantat de la Universitat Jaume I organitza la primera Lliga Interna de Debat de la universitat oberta a la participació d’estudiantat de l'UJI de grau, màster i doctorat. Els equips formats per un màxim de cinc membres es poden inscriure gratuïtament fins al 7 de febrer de 2017 seguint les indicacions establertes en les bases. L’equip guanyador representarà la universitat  en la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives d'Universitats, una competició on participen més d’un millar d'estudiants de més de 21 universitats espanyoles.

La Lliga tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer i les persones participants podran obtenir el reconeixement d'1 crèdit ECTS. Amb el tema Cal que el poder públic controle els mitjans de comunicació?, l'estudiantat haurà d'argumentar íntegrament en valencià per tal de resultar guanyador. En els debats s’enfrontaran dos equips que hauran de defensar posicions oposades, on un equip estarà a favor i l’altre en contra. La posició que adopte cada equip es decidirà per sorteig cinc minuts abans del començament del debat.

En cada equip haurà d’haver-hi un mínim de dos oradors o oradores i un màxim de quatre. La resta de membres tindran la consideració d’investigadors o investigadores. Els oradors o oradores seran els que realitzaran les intervencions retòriques dels equips en els seus torns: exposició inicial, refutacions i conclusions.

Més informació i bases: http://www.uji.es/organs/ocag/estudiantat/

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions