Celebració del Dia del Grup Compostel·la: una xarxa que ofereix oportunitats a la comunitat universitària L'associació ofereix oportunitats de formació internacional per a estudiants i personal, visibilitat en l'àrea internacional, selecció d'experts per a projectes europeus i molt més

20/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Grup Compostel·la celebra el 21 de gener de 2017 el Dia del Grup Compostel·la, una bona oportunitat per a conèixer aquesta xarxa dinàmica i inclusiva a la qual pertany la Universitat Jaume I. 

El Grup Compostel·la d'Universitats (CGU) és una de les xarxes universitàries més prestigioses del món, la marca d'identitat de la qual és el camí de Sant Jaume. El seu principal propòsit és promoure la cooperació i el diàleg en tots els camps del coneixement. Actualment abasta 60 universitats de 24 països d'Europa i Amèrica. 

El CGU organitza activitats dirigides als diferents grups que formen la comunitat universitària. Per al personal acadèmic, ofereix la possibilitat de participar com a experts en projectes internacionals (principalment projectes finançats per la Comissió Europea o iniciatives entre els seus membres) i promou un concurs de monòlegs científics; per al personal administratiu ofereix formació internacional i desenvolupament professional a través del programa de mobilitat intercontinental Stella; i per a estudiants promou pràctiques internacionals en el programa Stella Júnior i el foment de la creativitat a través del Concurs Internacional de Vídeo. 

Addicionalment, el CGU treballa pel reconeixement i la promoció internacional de la xarxa i dels seus membres i, amb aquest propòsit, organitza el prestigiós Premi Internacional Grup Compostel·la-Xunta de Galícia, un guardó que destaca el treball d'una persona o institució en favor de la difusió internacional de projectes o idees relacionades amb el patrimoni cultural, els valors europeus i l'educació. 

A més, el Grup Compostel·la proporciona accés a una base de contactes d'universitats àmplia i diversa, i fomenta els enllaços amb altres xarxes, organitzacions i institucions oficials. 

Més informació sobre el grup o les seues iniciatives estan disponibles en www.gcompostela.org o en les xarxes socials: Facebook, Facebook for Students, Twitter i LinkedIn.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions