L'alumnat del Màster de la Pau crea l'espai «Arboletum de la Pau»

30/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  educacio-ambiental Arbol_de_la_Paz_17DLL32_in

    FOTO: Damián Llorens

L’estudiantat del Màster Universitari i Doctorat en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament de la Universitat Jaume I ha commemorat el 26 de gener el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb una jornada d’agroecologia organitzada en col·laboració amb el Taller de Jardineria de Cáritas de Sant Llorenç.

Al vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, l’estudiantat ha treballat en la construcció col·lectiva d’un mandala amb materials orgànics, que tenia com a tema central la defensa de l’agricultura ecològica i la revalorització dels cultius i coneixements autòctons. També s’han repartit llavors i esqueixos de plantes d'origen mediterrani per a cultiu personal i s’han donat les instruccions pràctiques per a plantar-los.

L’activitat ha finalitzat amb la plantació, en un lateral del Jardí dels Sentits, d’un Cercis Siliquastrum o arbre de l’amor –el primer de molts altres que cultivaran les futures generacions d’alumnat– que inaugura l’espai «Arboletum de la Pau», com a símbol del diàleg, la diversitat i la trobada; i la lectura d’un poema i manifest en reivindicació dels drets de la Terra i el respecte fonamental a la vida.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions