AlumniSAUJI millora les capacitats laborals dels egressats i egressades amb un taller d’intel·ligència emocional i autoconeixement

13/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El mercat laboral cada cop valora més les competències personals dels candidats i candidates que busquen incorporar-se al món professional o millorar als seus llocs de treball actuals.Sota aquesta premissa AlumniSAUJI ha programat conjuntament amb Want, el grup d’investigació de la Universitat Jaume I especialista en Psicologia de la Salut Ocupacional i Psicologia Positiva aplicada al Treball i Organitzacions, el taller «Intel·ligència emocional i l’autoconeixement».  

El taller, que s’inicia el 23 de gener de 2017, es desenvoluparà en quatre sessions dinàmiques on es descobriran les fortaleses personals de cada alumne i com es poden desenvolupar. A més treballarà les habilitats pràctiques que permeten gestionar les emocions a l’àmbit laboral.

Com a complement d’aquests tallers, altres seminaris i jornades impartides per experts en màrqueting i coaching conformen l’oferta de millora professional com el que s’oferirà en febrer titulat «Perd la por a parlar en públic» o el previst per al mes d’abril «Tècniques de comunicació comercial i atenció al client».

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com d’ aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació
 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions