L'empresa d'Espaitec Biótica participa en el programa sobre legionel·la del Centre per al Control de Malalties d'Atlanta

02/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa Biótica, ubicada al Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec), participa en el programa Environmental Legionella Isolation Techniques Evaluation (ELITE) que organitza el Centre per al Control de Malalties (CDC) amb base a Atlanta (EUA). Aquesta invitació habilita la col·laboració entre la companyia i el centre americà per a la introducció de tècniques immunomagnètiques en els exercicis liderats pel CDC, així com la recerca sobre materials biològics per a assajos ràpids en matèria de legionel·la. Aquest microorganisme té un interès creixent als EUA arran dels brots sorgits en els últims anys i la importància creixent d'aquesta malaltia infecciosa en el país.

La utilització de tècniques ràpides complementàries al mètode convencional de cultiu obri la possibilitat de reduir l'impacte dels brots sobre la població exposada mitjançant la identificació primerenca de focus potencials de risc. Biótica Bioquímica Analítica, S.L., és una empresa innovadora de base tecnològica (EIBT), que desenvolupa tècniques ràpides per a la detecció i quantificació basada en la combinació de molècules de reconeixement, anticossos, amb nanomaterials avançats, com ara les partícules paramagnètiques. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions