L'empresa d'Espaitec Inoibérica i l'AVT impulsen la mostra Castelló 360º de tecnologia aplicada a la promoció turística

07/12/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Agència Valenciana del Turisme (AVT) i l'empresa Inoibérica del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial Espaitec de la Universitat Jaume I organitzen el pròxim 9 de desembrede 2016, a partir de les 17.30 hores en la plaça Major de Castelló, la fira Castelló 360º, una mostra de tecnologia de realitat virtual que permetrà als assistents contemplar alguns dels principals reclams turístics de la província com si estigueren físicament allí.

Per a açò, se situaran tres sets de visionat amb ulleres de realitat virtual, amb les quals el públic podrà contemplar imatges espectaculars en 360º de diferents punts de la província de Castelló, així com de l'aeroport. A més, s'instal·larà un punt fotogràfic que permetrà que tots els visitants puguen realitzar-se fotografies esfèriques, que

E-UJIER@
Portal
     
   

rebran a l'instant en els seus respectius telèfons mòbils.

L'esdeveniment comptarà amb l'especial participació del mag Yunke, que animarà al públic amb una combinació de màgia i tecnologia. Per a açò, realitzarà un truc en el qual tots els assistents podran participar a través dels seus propis dispositius mòbils.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions