20 estudiants de la Universitat de Salford realitzen una estada intensiva a l’UJI per a conèixer les estratègies de gestió turística de Castelló

13/04/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  estudiants-salford Universitat_Salford_16DLL35_in

    FOTO: Damián Llorens

Una vintena d’estudiants del Grau en Negocis i Gestió Turística de la Universitat de Salford ha iniciat avui una estada intensiva d’una setmana a la Universitat Jaume I amb l’objectiu de conèixer les estratègies de desenvolupament turístic de Castelló. La vicerectora de Cooperació Internacional, Relacions Institucionals i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet, i el degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Rafael Lapiedra, han donat la benvinguda aquest matí als alumnes, acompanyats per dos professors de la Universitat de Salford, i dues professores de la Universitat de Tampere (Finlàndia).

Fortanet ha agraït a la Universitat de Salford la continuïtat en la realització d’aquesta activitat a pesar de la falta de finançament per part de la Comissió Europea, atès que en les anteriors edicions la seua estada s’emmarcava en un Programa Intensiu Erasmus. Així mateix, ha destacat l’interès de l’UJI a consolidar aquesta relació amb la implantació en un futur d’un doble títol internacional que es curse a Castelló i Salford i done l’oportunitat a l’estudiantat d’obtenir un títol reconegut per ambdues institucions.

Per la seua part, Lapiedra ha explicat als assistents algunes de les opcions de postgrau que ofereix l’UJI relacionades amb la seua titulació, com ara el Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats o, especialment, el Màster en Management, el qual ja manté un acord amb la Universitat de Salford per a cursar un semestre a Castelló amb docència en anglès.

La jornada d’avui s’ha completat amb una visita al campus de l’UJI. Així mateix, l’estudiantat realitzarà diverses activitats al llarg de la setmana que inclouran visites a la ciutat de Castelló, el Grau i l’aeroport.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions