Tres candidatures d’estudiants es presenten a la renovació del Claustre de l’UJI Per primera vegada els alumnes renovaran la seua representació al Claustre mitjançat un sistema de votació electrònica

05/04/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudiantes, Saó i Unió Universitària són les tres candidatures que es presenten a les eleccions que se celebraran el 20 d’abril de 2016 per a la renovació de la representació de l'alumnat al Claustre de la Universitat Jaume I.

Per part d’Estudiantes, integren la llista 28 candidats i set suplents encapçalats per Israel López Vallejo, María Serna Martínez i Alberto Cuadros Martínez. Saó presenta també 28 candidats i set suplents, en una candidatura liderada per Jorge Ribes Vicente, Celia Julián Pérez i Salvador Hugo López Bernadó. En el cas d’Unió Universitària, que presenta 25 candidats i vuit suplents, encapçalen la llista Francesc Castillo Gómez, Sara Lozano Mellado i Rodrigo Cuenca de Armas.

Cal destacar que, per primera vegada, els més de 13.500 alumnes renovaran la representació al Claustre mitjançat un sistema de votació electrònica que estarà disponible el 20 d’abril des de les 9 hores del matí fins a les 20 hores de la vesprada, per tal d'afavorir la participació de l’estudiantat.

D'acord amb l'article 49.2 dels Estatuts de l'UJI, l'estudiantat compta amb un 26,5% dels membres del Claustre i té sis representants al Consell de Govern, que s'han de renovar cada dos anys. En concret, s’elegiran 37 representants d’un total de 139 membres elegibles que conformen aquest òrgan de govern. La proclamació provisional dels membres claustrals serà el 20 d’abril i els dies 21 i 22 d’abril hi haurà un període de reclamacions que conclourà amb la proclamació definitiva el dia 25 d’abril de 2016.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions