El Labpsitec de l’UJI ofereix tractament psicològic gratuït a persones que se senten deprimides o desanimades

12/04/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Laboratori de Psicologia i Tecnologia (Labpsitec) de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb la Universitat de València, ofereix tractament psicològic totalment gratuït a persones majors de 18 anys que se senten deprimides o desanimades. Aquest tractament psicològic, denominat «Activa el teu ànim», s'aplica a través d'Internet i inclou estratègies psicològiques que han demostrat ser eficaces per al tractament de la depressió.

En una primera entrevista presencial, el personal clínic del laboratori avaluarà l'estat psicològic i de salut de les persones que desitgen participar per a conèixer si s'ajusta als criteris d'inclusió de l'estudi. Les persones interessades han de tenir accés a Internet de forma habitual i no estar rebent tractament psicològic en l'actualitat.

Encara que les sessions d'«Activa el teu ànim» es realitzen des d'Internet, tots els pacients seran supervisats durant les sis setmanes de mitjana que dura el tractament per un equip clínic d'especialistes i comptaran amb eines tecnològiques per a un monitoratge continu del seu estat d'ànim.

Les persones interessades poden telefonar al 964 387 667 // 607 111 917 o enviar un missatge a activatuanimo@gmail.com

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions