L’ITC rep la visita del conseller d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent

14/12/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  visita-itc _MG_2592

    El conseller d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, durant la seua visita al ITC. | FOTO: Diego Climent

L'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) va rebre el dilluns 30 de novembre a Rafael Climent, conseller d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball, a qui va acompanyar el seu cap de gabinet, Rafa Carbonell i l'alcalde de l'Alcora, Víctor García. El propòsit d'aquesta visita va ser conèixer més de prop la indústria de fabricació de rajoles ceràmiques i alguns dels agents principals que conformen i impulsen el teixit del clúster ceràmic castellonenc, a més de conèixer de prop la labor del centre de recerca de referència en tecnologia ceràmica, un dels artífexs de l'impuls a la millora de la competitivitat de les empreses ceràmiques.

El conseller Rafael Climent va ser rebut per la directiva del centre tecnològic situat en el Campus del Riu Sec: el president i el director de l'Associació de Recerca de les Indústries Ceràmiques (AICE), José Castellano i José Gustavo Mallol, respectivament, i el director de l'Institut Universitari de Tecnologia Ceràmica, Vicente Sanz.

Durant un recorregut pels laboratoris i instal·lacions de l’ITC, el conseller va poder estar al corrent de les principals línies de recerca que desenvolupa l'institut per a impulsar la competitivitat del sector ceràmic, a més de conèixer la naturalesa d'aquest centre i els seus objectius, així com les característiques de la labor investigadora i de transferència de tecnologia dels resultats de la recerca a les empreses.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions