La Càtedra FACSA-UJI estableix relacions amb els centres tecnològics AIMPLAS i AIMME

14/12/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els codirectors de la Càtedra FACSA d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua, Sergio Chiva i José Guillermo Berlanga, han mantingut sengles reunions amb l'Institut Tecnològic de Plàstic (AIMPLAS) i amb l'Institut Tecnològic Metalmecánico (AIMME) amb el propòsit d'establir relacions col·laboratives amb aquests dos centres de referència tecnològica de la Comunitat Valenciana.

La col·laboració s'ha establert, principalment, en accions vinculades a mòduls de formació que s'impartirien per tots dos organismes tecnològics. Aquests mòduls serien inclosos en el programa de cursos de formació que actualment desenvolupa la càtedra. Paral·lelament, s'ha plantejat el desenvolupament de diverses jornades tècniques relacionades amb el cicle integral de l'aigua i les temàtiques en les quals els centres de recerca són especialistes.

Aquestes reunions formen part del pla d'acció de la Càtedra, que busca l'establiment de relacions amb organismes experts per a desenvolupar noves accions i projectes de recerca. Tal com ha indicat José Guillermo Berlanga, director de R+D+i de Grup Gimeno i codirector de la Càtedra, “l'empresa FACSA manté un estret vincle amb tots dos centres per col·laboracions prèvies en diferents àmbits vinculats amb la R+D+i i formació, per això, sabem que aquesta relació pot ser molt fructífera i enriquidora tant per a la Càtedra com per als Instituts”.

En el cas concret d'AIMPLAS també s'està valorant una possible col·laboració promoguda per l'Institut de Tecnologia de Materials (ITM) amb seu a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials (ETSII) de la Universitat Politècnica de València (UPV). En aquest sentit, Sergio Chiva ha indicat que “aquest tipus de sinergies representen una aposta ferma per la qualitat i excel·lència de l'activitat investigadora, formativa i divulgativa que la Càtedra busca dur a terme”.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions