Óscar Martín i Agustín Rubio, del Departament de Ciències de la Comunicació, aconsegueixen una ajuda de CulturArts per a escriure el guió d'un llargmetratge

26/10/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  ajuda-culturarts culturarts

    Agustín Rubio i Óscar Martín. | FOTO: Manuel Casañ

Óscar Martín, tècnic del Laboratori de Comunicació, i Agustín Rubio, professor del Departament de Ciències de la Comunicació de l'UJI, han obtingut una ajuda de 8.000 euros per a l'escriptura d'un guió de llargmetratge de ficció en l'última convocatòria pública de CulturArts-Generalitat Valenciana, que s'acaba de resoldre. El projecte que han presentat, que porta per títol In Denial (Negació), és un thriller polític ambientat en l'Espanya de l'any 1980, més concretament en la costa d'Alacant.

Martín i Rubio es troben embardissats en la redacció del guió. Tots dos s'han mostrat optimistes i il·lusionats amb la possibilitat que aquest ambiciós treball vegi la llum. El primer, per al qual el guió significa passar al terreny de la ficció després de diverses obres documentals, destaca el potencial comercial del projecte, però també l'atractiu de la història i l'ambientació. Per al segon, que aquest curs coordina una assignatura d'escriptura de ficció en el màster de Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació de l’UJI, In Denial (Negació) suposa l'oportunitat de reprendre la vocació amb la qual es va iniciar al món audiovisual.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions