Un grup d'estudiants de la Universitat Jaume I guanya el IV Video Contest internacional del Grup Compostela d'Universitats

03/07/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un grup d'estudiants de la Universitat Jaume I ha sigut triat com a guanyador en el IV Concurs Internacional de Video del Grup Compostela d'Universitats (CGU), amb la seua proposta «One message by word of mouth». El grup, coordinat pel professor Esteban Galán, està format pels estudiants de segon curs del Grau en Publicitat, Alicia Bolado, Maria Rosa González, Lorena Ramos, Néstor Redó i Ester Soriano. En aquesta quarta edició, el concurs ha comptat amb la participació de 16 universitats. 

Entre els vídeos presentats, tots ells d'una gran qualitat, el jurat (compost per sis representants dels membres del CGU i una representant d'Euronews) va decidir guardonar aquest treball per la seua originalitat i qualitat. El jurat va destacar que «l'equip guanyador ha combinat un format senzill i molt efectiu, ha esollit valentament fer la gravació en blanc i negre, amb una narració emocionant centrada en valors humans compartits que il·lustren la riquesa de la diversitat cultural».

Com part del premi, un representant del grup d'estudiants serà seleccionat per a realitzar una estada de pràctiques en el canal europeu de notícies Euronews. Així mateix, els estudiants presentaran el seu video i rebran el corresponent certificat en la XXI Assemblea General del CGU, que tindrà lloc en la Universitat de Santiago de Compostel·la del 24 al 26 de setembre. El CGU es compromet, per la seua banda, a difondre la seua creació a través dels seus canals de comunicació. 

Mitjançant aquest certamen, el Grup Compostela, una associació internacional de 66 universitats procedents de 27 països, pretén fomentar en els estudiants la creativitat i originalitat, dos valors no sempre promoguts suficientment en els plans d'estudi. A més, l'ús de tecnologies digitals és un complement per  al desenvolupament de diverses competències professionals. 

El vídeo guanyador està disponible a través de l'enllaç: https://youtu.be/3z-RMCe56fc

Més informació sobre el Video Contest http://revistas.usc.es/gcompostela/en/activities/IVVideoContest.html
Web del Grup Compostela d'Universitats: www.gcompostela.org

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions