La Jaume I i BP Oil España lliuren 10 beques per a estades en universitats d'Amèrica del Nord

22/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  beques-bp beques-bp

    Acte de lliurament de les beques. | FOTO: Àlex Pérez

La Universitat Jaume I i BP Oil España han lliurat 10 beques per a estades en universitats d'Amèrica del Nord. L'acte ha comptat amb la presència de la vicerectora d'Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet; el cap de relacions externes de BP Oil España, Juan Carlos Navarro, i la directora acadèmica de l'Oficina de Relacions Internacionals, Mercedes Sanz.

Fortanet ha destacat el nombre de convenis actius que en estos moments té la Universitat Jaume I amb universitats dels Estats Units i ha agraït a BP que mantinga l’aposta per aquestes beques que suposen per a l’estudiantat de l’UJI una extraordinària oportunitat.  En aquest sentit, ha donat l'enhorabona als estudiants becats, ja que les places per als Estats Units són molt limitades i s'exigeixen uns requisits molt elevats. «Desitge que la vostra estada siga profitosa a nivell personal i que també servisca per a donar a conèixer la Jaume I. Per això, us done la responsabilitat d’actuar com a ambaixadors de la nostra universitat» ha destacat la vicerectora. 

Per la seua banda, Juan Carlos Navarro ha instat els estudiants becats a aprofitar al màxim aquesta experiència. «Es tracta d’una oportunitat que pot ser determinant en les vostres carreres professionals ja que empreses com la meua valoren molt positivament aquest tipus de preparació basada en la mobilitat, el coneixement d’altres cultures i un alt nivell d’anglès» ha apuntat. 

Fotografies 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions