El rector de l’UJI visita el Centre YUZZ amb els responsables de Banco Santander

22/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  visita-yuzz Visita_YUZZ_15DLL017_in

    Visita al Centre YUZZ de la Universitat Jaume I. | FOTO: Damián Llorens

El rector de l’UJI, Vicent Climent; els vicerectors Pilar García Agustín, Inmaculada Fortanet i Miguel Ángel Moliner; el degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Rafael Lapiedra, i diferents representants de Banco de Santander han visitat el Centre YUZZ Universitat Jaume I de Castelló. 

El programa YUZZ "Joves amb idees", que impulsa el Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) amb el suport de Banco Santander, és un programa dirigit a joves d'entre 18 i 30 anys que ofereix, durant cinc mesos, suport, formació i assessorament per a elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. En el cas de l’UJI, el centre YUZZ està situat en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, està coordinat per la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge i compta amb un total de 8 projectes que estan seguint de forma gratuïta el programa. 

Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors de cadascun dels centres YUZZ viatjaran a Silicon Valley, la meca mundial d'innovació en l'àmbit de les noves tecnologies, on se'ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer.

Durant la visita, el rector de l’UJI ha destacat la importància d'aquesta iniciativa de Banco Santander, que «constitueix un espai de referència d'excel·lència docent i investigadora, tal com ens exigeix el nostre model educatiu, en el qual tenim posades expectatives molt positives».

Fotografies

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions