L'emissora Onda Cero Castelló premia a l’UJI i a l'ITC en el seu 25 aniversari

07/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El jurat dels XIV premis Onda Cero Castelló ha concedit el premi Onda Cero de l'Educació a la Universitat Jaume I per la seua contribució al creixement de Castelló, i el premi de la Recerca a l'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) pel seu paper en el desenvolupament d'aquest important sector econòmic de la província. El rector de l’UJI, Vicent Climent, va ser l'encarregat d'arreplegar el premi d'Educació, mentre que el de Recerca el va arreplegar José Castellà, president de l'Associació de Recerca de les Indústries Ceràmiques (AICE). 

Juntament amb el rector van assistir a aquest acte els vicerectors Francisco López, Inmaculada Fortanet i Miguel Ángel Moliner; la degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Rosa Agost; el director de l'Escola de Tecnologia i Ciències Experimentals, Joaquín Gual; el director de l'ITC, Vicente Sanz i el director honorari, Agustín Escardino.

Els XIV premis, que enguany s'han celebrat en el marc del 25 aniversari d'Onda Cero a Castelló, han premiat a les institucions, associacions, entitats i persones que en els últims 25 anys han ajudat a fer més gran Castelló i la seua província. Els guardonats han sigut: Museu de Belles Arts, Escola d´Art i Superior de Disseny de Castelló, Societat Filarmónica de Castelló, Hospital Provincial de Castelló, Porcelanosa grup, Romeria de la Magdalena, pare Ricardo, Escola d'Hosteleria i Turisme Costa Azahar de Castelló, Castell de Peníscola, SEPRONA (Servei de Protecció de la Natura) de la Guardia Civil, diari Mediterráneo, Afanías i Villarreal Club de Fútbol, SAD. 

 

 

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions