Els V Premis COPE Castellón guardonen l’escriptor Santiago Posteguillo, l’esportista Pablo Torrijos i l’empresa d’Espaitec Slow Artist

22/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El professor de la Universitat Jaume I i escriptor de reconegut prestigi, Santiago Posteguillo; l’estudiant de Criminologia i Seguretat de l’UJI i esportista d’elit, Pablo Torrijos, i les emprenedores i creadores de l’empresa d’Espaitec Slow Artist, Esther Segura i Tania Tárrega, han sigut guardonats en els V Premis COPE Castellón en les categories de cultura, joventut i joves emprenedors, respectivament. L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat el 9 de juny al Casino Antic de Castelló.

El jurat ha valorat la gran contribució a la novel·la històrica de Posteguillo, la trajectòria esportiva i les fites aconseguides per Torrijos, subcampió d’Europa en triple salt i símbol de la cantera del Club d’Atletisme Playas de Castellón, així com la vocació internacional, el valor social i la sostenibilitat del projecte empresarial Slow Artist.

El jurat dels V Premis COPE Castellón ha estat format pel vicerector de l’UJI, Wenceslao Rambla; el gerent de la Fundació Dávalos-Fletcher, José Vicente Ramón; el responsable de Relacions Externes de BP, Juan Carlos Navarro; el periodista Raúl Martínez i el restaurador Lino Sanchis. En representació de COPE Castellón han format part del jurat el seu director, Josep Lázaro; la directora de Publicitat i Màrqueting, Nieves Millán, i Raúl Puchol, director i presentador del programa La Mañana de COPE en Castellón, que ha actuat com a secretari.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions