La Royal Photographic Society selecciona les fotografies d’Antoni Albalat per a l’exposició «International Images for Science 2015»

22/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Royal Photographic Society de Gran Bretanya ha seleccionat una sèrie de fotografies de fractals d’Antoni Albalat, tècnic del Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI, per a l’exposició International Images for Science 2015 que s’inaugurarà al setembre en Bradford com part del British Science Festival.

L’exposició, que té com a objectiu promoure l’art de la fotografia en l’àmbit científic, consta d’un total de 100 fotografies que han sigut seleccionades per un jurat d’experts integrat per científics, fotògrafs i professionals de la imatge. Cal destacar que enguany s’han presentat a la competició 2.300 imatges de prop de 400 fotògrafs de tot el món. Els guanyadors de la competició s’anunciaran en setembre.

Així mateix, aquesta setmana es publica el volum Cosmos d’aram. Poemes fractals de Balma Albalat, compost per 40 poemes que van acompanyats d’imatges fractals d’Antoni Albalat, algunes de les quals formen part de la selecció de la Royal Photographic Society.

Antoni Albalat ha publicat més d’una vintena de llibres entre els quals es troben títols com Haikus (2008), amb Clara Andrés; Baelo Clavdia. Pomemes de la factoria de garum, dins Claudia de Vilafamés. La poesia del bodegó (2011) o Love is (2014). Ha rebut diversos premis literaris com ara el Miquel Peris i Segarra de poesia l’any 2000; el Maria Mercè Marçal de poesia en 2001; el Ciutat d’Elx de poesia en 2003 o el Jaume Bru i Vidal de poesia en 2013. A més, ha participat en nombroses exposicions de poesia visual i recitals.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions