El Laboratori de Família de la Universitat Jaume I obre un servei de mediació familiar

11/05/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Laboratori de Família del Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar de la Universitat Jaume I ha posat en funcionament un servei de mediació familiar dirigit a tota la comunitat universitària i a aquelles persones que han tingut una vinculació amb la Universitat amb l'objectiu de desenvolupar, promoure i investigar accions de mediació en l'àmbit familiar facilitant la gestió i resolució de conflictes. 

Professionals de la mediació vinculats al Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar dins del Laboratori de Família seran els encarregats de prestar aquest servei, en un context d'estudi i formació del que les famílies participants seran degudament informades. 

La mediació familiar és un procediment voluntari de gestió de conflictes que sorgeixen en el si de la família en el qual professionals imparcials i amb la formació adequada acompanyen i assisteixen els membres d'una família perquè ells mateixos puguen restablir les vies de diàleg necessàries per a adoptar acords que els resulten satisfactoris. En aquest sentit, la mediació familiar facilita la comunicació i els acords aconseguits són duradors i estables. En més d'un 80% dels casos s'arriba a un acord i la gran majoria de les persones que han acudit a la mediació la recomanen enfront d'altres alternatives. 

Ruptura i conflictes de parella, relacions conflictives, problemes relacionats amb la dependència, disputes per herències, execució i modificació de mesures judicials són exemples d'algunes de les situacions en les qual es pot intervenir.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions