Publicacions de l’UJI reedita el llibre «Tratamientos psicológicos y salud mental» i hi inclou una aplicació interactiva per als lectors

25/04/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I ha editat de nou el llibre «Tratamientos psicológicos y salud mental» de la catedràtica de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics, Cristina Botella, i hi inclou una aplicació interactiva per als lectors. El llibre va ser editat en 2012 per Publicacions de la UJI dins de la col·lecció Athenea.

La nova eina incorpora informació disponible en Aumentaty Visual Search, aquesta aplicació permet als lectors consultar informacions ampliades mitjançant els seus smartphones o tablets i diverses imatges disponibles en el llibre. Amb una captura d'imatge aquesta utilitat intertextual augmenta de diverses maneres l'experiència i informació per al lector, ja que és capaç d'enllaçar amb continguts audiovisuals que expandeixen la informació del llibre.

«Tratamientos psicológicos y salud mental» és un llibre que explica les diferents línies de recerca seguides en el Laboratori de Psicologia i Tecnologia (LabPsiTec) orientades a millorar els protocols d'intervenció psicològica. Cada capítol aborda les diferents línies de recerca en les quals ha treballat el Laboratori de Psicologia i Tecnologia (LabPsiTec) centrades sempre a intentar millorar els protocols de tractament i intervenció psicològica davant diferents tipus de trastorns.

Més informació: http://tenda.uji.es/

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions