La Jaume I i l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals fomentaran l'ocupabilitat dels graduats

12/04/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló i l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals (AEDAF) han signat un conveni de col·laboració per a la realització conjunta d'activitats formatives, de recerca i de pràctiques per a l’estudiantat. El rector de l'UJI, Vicent Climent, i el delegat territorial de l'AEDAF a València i Castelló, Francisco Serantes, han sigut els encarregats de subscriure l'acord. 

Ambdues entitats han acordat col·laborar de forma especial en el Curs d'Expert en Fiscalitat Pràctica, que desenvolupa l’UJI sota la direcció del catedràtic de Dret Financer i Tributari, Germán Orón, i que té com a objectiu afavorir l'ocupabilitat dels recentment titulats i actualitzar la formació dels qui ja treballen en aquest àmbit.

Tots els alumnes del curs seran donats d'alta com a associats no exercents estudiants en l'AEDAF, i quedaran exempts del pagament de la quota, de manera que podran beneficiar-se de totes les activitats que realitza l'associació. Així mateix, l'associació celebrarà tres jornades formatives, gratuïtes, en col·laboració amb la direcció del curs; concedirà una beca a l'alumne més destacat de la promoció; i col·laborarà amb la direcció del curs per a procurar que els alumnes puguen realitzar pràctiques professionals en despatxos dedicats a l'assessorament tributari. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions