La professora de l’UJI Begoña Bellés participa en l’aniversari del Màster en Lingüística de la Universitat de Santiago de Xile

07/10/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Begoña Bellés begona-belles bbelles

    Begoña Bellés, professora del Departament d’Estudis Anglesos de l’UJI. | FOTO: VOX UJI

La professora del Departament d’Estudis Anglesos de l’UJI Begoña Bellés ha impartit una conferència a la Universitat de Santiago de Xile (USACH), dins del col·loqui de celebració dels 30 anys del Magister en Lingüística d’aquesta universitat iberoamericana, amb el  títol «El multilingüisme a la universitat europea. L'aposta per l'aprenentatge integrat de continguts i llengua (AICLE)». A més, la docent castellonenca ha participat en les classes del màster i ha gestionat un acord de col·laboració entre les dues universitats.

Begoña Bellés és doctora en Filologia Anglesa i imparteix les assignatures d’anglès en la titulació d’Enginyeria Informàtica i d’Enginyeria Industrial dins del projecte EURUJI de mobilitat d’estudiantat. Les seues investigacions se centren en l’anàlisi del discurs i, més concretament, en el discurs acadèmic, així com en la retòrica contrastiva i la lingüística de corpus. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions